Over mij

Hoi, welkom op mijn blog. Mijn naam is Claire en ik ben 18 jaar. Ik ben geboren in Dordrecht en woon daar nu nog steeds met mijn ouders en broertje. Verder studeer ik Communication and Media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik het enorm naar mijn zin heb. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met make-up en beautyproducten. Ik test graag van alles en probeer steeds nieuwe stijlen uit. Mijn ervaringen hiermee deel ik graag met jullie, dus kijk even rond en misschien vind jij nét die review die je zocht, een leuke look voor vanavond of ontdek je nieuwe producten. Ik kan geen genoeg krijgen van het rondspeuren op Youtube naar nieuwe ideeën en het lezen van blogs om nieuwe inspiratie op te doen. Verder vind ik fotografie heel tof en ik probeer mezelf daar steeds meer in te ontwikkelen. Enkele van deze foto's post ik ook op Instagram (@clairesmakeuptricks). De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat schrijven iets is waar ik veel plezier uit haal en ik wilde dit combineren met andere hobby's. Een blog is voor mij dus perfect! Voor het hele technische gedeelte achter een blog moet je niet bij mij zijn, gelukkig heb ik hier mijn vriendjelief voor die hier alle ins en outs van weet. We onderhouden de pagina dan ook samen en zijn er beide erg enthousiast over!

Wat kun je van mij verwachten? Minimaal drie posts op de blog en vijf à zeven foto's op Instagram per week. Al mijn foto's zijn zelfgemaakt óf copyrightvrij, niets zomaar van internet geplukt dus! Dit betekent uiteraard dat alles op deze website mijn eigendom is en niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt mag worden.

Weet jij een product wat ik voor je kan uittesten, of heb jij leuke ideeën voor op Claire's Make-up Tricks? Laat het me weten in de reacties! Zie mij als iemand waar je alles aan kunt vragen en die je graag helpt op het gebied van beauty en make-up. Ben jij een blogger/bedrijf en heb je interesse in een samenwerking? Laat dan je gegevens achter in de reacties of mail me door hier te klikken (of mail naar: clairesmakeuptricks@gmail.com) en dan hoor je snel van mij!

Heel veel plezier met lezen en ik zie je graag terug!

Liefs,

Claire

Reacties

Populaire posts van deze blog

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

De leukste beauty- en make-upcadeau's (moederdag tip)