Super mooie matte nagels in een handomdraai

Vandaag laat ik jullie een nagellak zien die ik eigenlijk al super lang gebruik. Deze nagellak is van de Hema en je gebruikt hem als top coat. Je kunt hem over elke nagellak die je hebt aanbrengen en heeft deze een matte effect. Hij kost €3.00 en is te koop bij, je raadt het al, Hema!


Om hem te testen breng ik eerst een laagje van mijn KIKO Milano nagellak aan. Hoe deze eruit ziet, is te zien op onderstaande foto. Dit is de verstevigende nagellak van KIKO, deze vind je hier. Ik breng hier een laagje van aan.


Belangrijk is om de kleur heel goed te laten drogen. Als je dit niet doet, kan de top coat de kleur er een beetje afhalen. Wacht even een paar minuten en breng vervolgens een dun laagje van de top coat aan. Deze droogt heel snel! Binnen enkele seconden zie je het eindresultaat al. Een nadeel is wel dat de kleur van je nagellak er enigszins door verandert, dit is ook te zien op de foto’s.En kijk eens aan! Super mooie matte roze nagels in een handomdraai. Het leuke hieraan is dat je er mee kan spelen, je kunt namelijk elke kleur gebruiken die je wil. Je kunt zelfs een deel matte maken en een deel glanzend. Ik vind het er in ieder geval heel mooi uit zien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

De perfecte gezichtsroutine (deed jij dit goed?)