Mijn 4 favoriete parfums

Iedereen heeft wel zijn geurtje waar hij of zij nooit genoeg van kan krijgen. De volgende parfums zijn geuren die ik al jaren op rij gebruik en waar ik nooit op uitgekeken raak. Ben jij nog op zoek naar een nieuw geurtje? Dan zijn de onderstaande opties zeker aan te raden!

1. Dolce&Gabbana - The One

Dit luchtje draag ik al vanaf ik hem op mijn 13de verjaardag heb gekregen. Deze parfum heeft een hele 'glamorous' geur en is niet heel zoet maar toch erg vrouwelijk. Ik draag hem in de avond maar ook overdag. Hij is wel wat prijzig, maar misschien kun je iemand lief aankijken voor je verjaardag! Het is inmiddels echt 'mijn luchtje' geworden, I love it!

2. Paco Rabanne - Lady Million

Deze geur kent iedereen wel! De vrouwelijke variant van One Million staat bekend als een verleidelijke geur. Deze parfum is vrij intens en ik draag hem zelf graag naar feestjes of tijdens het uitgaan. Ook het flesje is prachtig!

3. Giorgio Armani - Aqcua di Gioia

Over deze geur was ik al te spreken in mijn mei favorieten (link). Als ik deze geur draag, krijg ik er altijd complimentjes over! Bij het ruiken van deze frisse parfum denk ik aan zomer. Een groot voordeel is ook dat hij heel lang blijft zitten en dat je dus vrij lang met de fles doet.

4. Benetton - Stay Positive 

Deze draag ik graag overdag omdat hij vrij licht is. Ik denk dat deze ideaal is voor als je niet van al te aanwezige geuren houdt maar toch naar bloemetjes wilt ruiken! Hij is wel iets zoeter dan ik van mijn andere luchtjes gewend ben maar dat maakt het juist een leuke afwisseling. Deze geur neem ik ook vaak in mijn tas mee omdat het een klein, makkelijk mee te nemen flesje is. Hij is ook nog eens heel budgetproof! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

Laat jouw highlighter nog meer shinen