Laat jouw highlighter nog meer shinen

Ik ben helemaal gek van highlighter. Misschien iets te veel, want 'een beetje' of 'subtiel' ken ik niet als ik met mijn highlighter aan de slag ga. Na vele manieren en technieken uitproberen ben ik tot een aantal trucjes gekomen die ervoor zorgen dat jouw highlighter beter en langer blijft zitten.

Fixing spray

Dat fixing spray ervoor zorgt dat onze make-up beter blijft zitten, wisten we allang. Maar dat het je highlighter op een andere manier heel goed naar boven kan laten komen misschien niet. Breng eens éérst de fixing spray aan en breng dan de highlighter aan op je nog vochtige gezicht. Het effect is echt geweldig: de highlighter wordt 10 keer zo heftig en hij blijft ook nog een super goed zitten,

Opbouwen
Als je net als ik van een heftige highlighter houdt, kun je deze het beste in laagjes aanbrengen. Wat ik vroeger altijd deed, is heel veel highlighter op mijn kwast doen en dan aanbrengen. Voor een meer blended effect is het beter om maar een klein beetje op je kwast aan te brengen en dan wat langer te blenden. Is het dan niet genoeg? Dan kun je dit nog een keer herhalen. Als je namelijk te veel in één keer aanbrengt, kun je een 'streep' op je wang krijgen en dit wil je natuurlijk niet!


Overgangen
Zorg altijd dat je highlighter op het hoogste punt het meest aanwezig is. Op die manier kun je shinen, maar het toch nog enigszins 'natuurlijk' houden. Breng eerst een dun laagje aan en zet vervolgens de highlighter op het hoogste gedeelte nog een keer aan, Zo zie je er nog meer 'glowy' uit.


Probeer deze tips eens uit, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream