Een mooie huid krijg je door dit te drinken!

Dat je van goed eten en genoeg water drinken er een stuk mooier uit gaat zien, is niets nieuws. Maar door deze drinkroutine aan te houden, wordt jouw huid nog mooier! Deze drankjes zijn ook nog eens heel lekker, dus wat kan het kwaad? Nou, komt 'ie!

Gedurende de dag
- 8 glazen water (ongeveer 2 liter)
Drink je eerste glas meteen zodra je wakker wordt, dit helpt je om meteen meer energie te krijgen en het helpt je lichaam op gang te komen.

In de ochtend
- Een groene smoothie.
Een makkelijk voorbeeld van een groene smoothie en waarom het zo gezond is, vind je hier!
- Een latte met sojamelk

In de middag
- Twee keer een kopje groene thee
Dit is zeker geen straf! Groene thee is er in allemaal varianten, bijvoorbeeld met cranberry of citroensmaak. Thee is ook een lekkere afwisseling van je standaard glas water, want daar heb je er rond deze tijd al zeker 4-5 van op.

In de avond
- Een glas granaatappelsap
Onder andere Zonnatura verkoopt deze sap. Hij is erg lekker als zomerdrankje met een paar ijsklontjes erin. Er zijn meer dan genoeg redenen waarom je granaatappelsap moet drinken, en een mooie huid is daar maar 1 van.

Voor het slapen
Maak ruim van tevoren een kan klaar met water, komkommer, citroen en eventueel limoen. Dit geeft echt een frisse oppepper aan je water en zo kun je nog meer drinken. Drink hier een flinke hoeveelheid van en je huid ziet er gelijk beter uit in de ochtend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

De leukste beauty- en make-upcadeau's (moederdag tip)