REVIEW: Maybelline Master Ink Matte Eyeliner

Wat is het product?
De MAYBELLINE New York Master Ink Matte Eyeliner (Charcoal Black)


Waar gebruik je het voor?

Om je ogen meer te laten spreken. Er zijn tientallen verschillende eyeliner-stijlen en met deze eyeliner kun je ze (bijna) allemaal maken. Eyeliner wordt meestal gebruikt in combinatie met mascara maar dit is natuurlijk helemaal aan jou. Ik maak zelf graag een winged eyeliner en gebruik dan mascara en soms oogschaduw.

 

Wat belooft het product?
Met de eyeliner kun je een dunne, vloeiende lijn maken. De top droogt niet uit en met het borsteltje van 0,4 mm kun je een precieze lijn tekenen. Althans, dit is wat Maybelline zegt.

 

Waarom heb ik het product gekocht?

Ik zit inmiddels al aan mijn derde exemplaar, dus ik heb dit product echt heel lang geleden gekocht. Als ik het me goed kan herinneren kocht ik de eyeliner omdat ik hem had gezien in een drugstore-products video op Youtube. Toen werd hij erg goed beoordeeld en ben ik hem gaan kopen. Voor dat ik deze had gebruikte ik niet echt eyeliner, maar vaker oogpotlood. Nu is dit eigenlijk precies andersom!


Hoe is de verpakking?
De verpakking bestaat uit een potje met daarin het product zelf en het kwastje zit als het ware in de dop. Het is verder echt de meest basic verpakking ooit maar ik vind het wel handig dat het geen los kwastje is. Zo heb je alles bij elkaar. Het uiterlijk is geen pluspunt, maar ook geen minpunt.

 

Zijn er andere varianten van het product?

Ja! Maybelline heeft deze eyeliner ook uitgebracht in een Satin-versie in plaats van Matte. Deze is dus glanzender. Welke je kiest, hangt helemaal van je smaak af!


Eerste indruk?
Hij brengt heel fijn en makkelijk aan! Het kwastje is precies dun/dik genoeg voor de lijn die ik wil zetten. Ook een wing maken gaat vrij gemakkelijk. Er komt ook veel product van het kwastje af en hij is erg dekkend. Let wel goed op dat je het product goed laat drogen voordat je oogschaduw aanbrengt. Dit is best logisch maar hey, ik had nog nooit eyeliner gebruikt. Dan is dat best een fout die je kunt maken. Ook is het kwastje precies lang genoeg waardoor hij makkelijk in de hand ligt. Echt top voor een drogisterij-product! Hij is ook nog vrij budget-proof (prijs staat zoals altijd onderaan vermeld).

 

Hoe en waarmee breng je het product aan?
Hoe je je eyeliner aanbrengt, is helemaal aan jou. Ik maak mijn linkeroog op met mijn linkerhand. Heel veel meiden kunnen dit niet, maar mij lukt het juist weer onmogelijk met mijn rechterhand. Zoals ik al zei maak ik vaak een wing, maar je kunt een lijn zo dik, dun, lang of kort maken als je zelf mooi vindt. Er zijn wel manieren waarop je jouw ogen zo mooi mogelijk kan laten uitkomen door middel van eyeliner in een bepaalde vorm aan te brengen. Kijk bijvoorbeeld hier!

Blijft het product goed zitten?
En hoe! Hij zou niet waterproof zijn, maar dat lijkt hij bijna wel. Aan het eind van een avondje stappen of een drukke dag hoef ik me nooit zorgen te maken over hoe mijn eyeliner zit. Dit is echt het grootste pluspunt van het product. Hij is niet supergoedkoop voor een drogisterij-merk, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is perfect.

Hoeveel kost het en waar kan ik het kopen?
Bij de drogist is de eyeliner voor €8.49 te kopen, als je hem besteld op www.voordeeldrogisterij.nl is hij €6.79. Bij zowel de drogist als Voordeeldrogisterij is ook de andere variant te bestellen/verkrijgen.

Welk cijfer geef ik het product?
8.5

Reacties

Populaire posts van deze blog

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

De leukste beauty- en make-upcadeau's (moederdag tip)