Mei favorieten

Hoi! Een maand geleden heb je de april favorieten kunnen lezen (die vind je hier) en nu wordt het weer tijd voor een nieuwe favorieten! We hebben een mooie zonnige maand achter de rug gehad en zoals altijd zijn er bij mij weer veel producten doorheen gegaan. Ik geef je een overzichtje van de producten die ik fijn vond om te gebruiken deze maand en waarom ik ze zo fijn vind. Enjoy!Kruidvat Solait lippenbalsem SPF 30
In de zomer had ik altijd last van zere lippen en ik wist niet waardoor dat kwam. Ze waren super droog en gevoelig, dus ik bleef ze maar insmeren met Purol en Vaseline. Hier werd het eigenlijk alleen maar erger van, maar wist anders niet wat ik eraan kon doen. Na een beetje Googelen, kwam ik er eindelijk achter dat dit kwam omdat mijn lippen verbrand waren en dat vet erop smeren als je in de zon gaat dan natuurlijk het stomste is wat je kunt doen. Oké op zich geen hogere wiskunde... Toen heb ik dus deze lippenbalsem gekocht met SPF 30 erin voor maar €1.29 (Kruidvat) en mijn probleem was gelijk opgelost. Geen droge en schrale lippen meer!


NYX Concealer
Tijdens mijn tripje naar Aken, Duitsland begin deze maand kwam ik een drogist tegen waar de NYX verkopen. Ik en mijn vriendinnen trokken natuurlijk meteen een sprintje en hebben eens even goed inkopen gedaan. Onder andere heb ik deze NYX Concealer gekocht in de kleur Fair. Ik gebruik hem nu al een maand elke dag en alle positieve reviews die ik heb gelezen waren niet gelogen. Deze ga ik binnenkort zeker uitgebreid reviewen dus hou de site in de gaten!


L’Oréal Paris Clay Mask
Deze maand was mijn huid echt een drama. Het enige wat bij mij dan echt helpt, is een masker. Dit intensieve masker van L’Oréal Paris doet echt wonderen. Vooral als je last hebt van puistjes is dit masker een aanrader. Ik knijp puistjes niet graag uit omdat je daar littekens van kan overhouden, dit masker droogt de puistjes uit en dan verdwijnen ze ook snel. L’Oréal heeft meer varianten van de maskers voor verschillende huidtypen dus je kan zelf de soort kiezen die jouw huid nodig heeft. Ik gebruik hem 1 à 2 keer in de week, afhankelijk van hoe erg het nodig is.


Schwarzkopf Gliss Kur Anti-Klit spray
Echt waar: deze spray gebruikte mijn moeder al toen ze mijn haar deed als klein kind. Ik stond in de winkel en dacht: dit werkte vroeger zó goed, waarom koop ik hem niet gewoon opnieuw. Meer dan 10 jaar later gebruik ik deze spray weer. Hij zorgt ervoor dat mijn haar makkelijker doorkambaar is maar ook vooral dat het er minder dof uitziet. Of het mijn haar echt minder beschadigd heeft gemaakt weet ik niet, maar het ziet er na aanbrengen van de spray in ieder geval een stuk gezonder uit. Hij ruikt ook mega lekker! Doet me ook gelijk aan vroeger denken.


Nivea Dry Comfort Plus
Deze deodorant met extra bescherming doet wat ‘ie belooft! Sterker nog, dit is de enige spray-deo die ik ooit geprobeerd heb die écht goed werkt. Normaal gesproken gebruik ik altijd roller-deo maar deze vond ik wel het proberen waard. Hij prikt ook niet op je oksels en ruikt lekker!Reacties

Populaire posts van deze blog

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

De leukste beauty- en make-upcadeau's (moederdag tip)