Inspiratie: Mijn beauty/werkplekje (+beschamende before-foto)

Hoi! Het werd weer eens tijd om mijn bureau op te ruimen. Sterker nog, het was zo erg dat ik mee een beetje (heel erg) schaam voor de before-foto. Vanaf mijn bureau doe ik zowel mijn make-up als mijn schoolwerk, het is daarom best belangrijk dat deze altijd opgeruimd is zodat ik genoeg ruimte heb. In deze blog laat ik zien wat er op mijn bureau staat en wat ik gebruik om mijn beautyproducten en make-up in op te bergen. Misschien doe je wat inspiratie op!

Dat is hem dan.. De before-foto. Misschien snap je nu waarom ik me ervoor schaam. Zoals je ziet hebben ook mijn fotolijstjes, die eerst een heel leuk idee leken, het niet overleefd. Maar goed, ik ben er even een uurtje voor gaan zitten en heb orde in de chaos weten te scheppen. Snel doorscrollen en vergeet deze foto, op naar de after-foto!


Oké, beter! Alles hangt, staat en werkt in ieder geval weer. Mijn laptop heeft ook weer plaats en alle zooi die ik bijna niet gebruik zit netjes in kastjes en mandjes. Alsnog staat er genoeg, dus ik zal even laten zien waar ik alles vandaan heb en wat er precies staat.
.


Op deze foto zien we onder andere mijn opbergpotjes van de In Bath With Blond lijn. In de grote roze zitten wat maskertjes en crèmes, in de kleine zitten de lipsticks die ik het meest gebruik en in de grote witte zitten mijn haarelastiekjes, klemmen, pinnen enzovoorts (dingen die je altijd kwijtraakt dus). Ik vind Blond Amsterdam een super leuk merk, ik heb er ook een aantal mokken, schoteltjes en toilettassen van. De toilettassen zie je zo terug! Daarnaast ligt een doosje van Xenos, deze heeft een spiegel als onderkant! Heel leuk om dingetjes in te zetten dus. Ik heb er wat nagellakjes en vijlen in zitten. Daarbovenop ligt mijn Ikoo-borstel. Dit is een soort tangleteezer, ik vind het zelf echt een chille borstel en je kunt hem in alle kleuren bestellen. Ook zie je mijn Ted Baker toilettas waar ik een beetje verliefd op geworden ben, deze kun je kopen bij de Bijenkorf, ik heb hem voor €40 gekocht. Daarvoor zitten mijn kwasten in een toilettasje die ik bij mijn Zoeva kwastenset gekregen heb. Deze set is verkrijgbaar bij Douglas, maar volgens mij kun je hem niet los kopen. In het grijze mandje zitten de producten die ik vaak nodig heb als deo, make-upremover, fixing spray en handcrème. Deze wil ik altijd op mijn bureau hebben staan omdat deze in en uit mijn tas komen en overal mee naartoe gaan. Verder staan tussen de Blond Amsterdam potjes in nog wat Benzac en Biodermal producten die ik voor puistjes gebruik en een potje Multivitamines.De andere kant gebruik ik om op te werken en daar vind je dus mijn laptop. Mijn laptop is de Lenovo G50. Daarachter staat mijn spiegel en een basic lamp. Als laatste staat er een zwart mandje van de HEMA waar mijn muis, camera en wat snoertjes inzitten. Niet heel interessant allemaal.Op de kast naast mijn bureau hangt een kleine poster van KKEC, deze was maar €3! Super goedkoop en ze hebben posters in alle soorten en maten. Deze heb ik gekocht in het filiaal in de Koopgoot in Rotterdam.


De meeste beauty producten die ik heb staan op mijn plank. Ik heb geen idee waar de plank zelf vandaan komt, ik heb hem zelf via Marktplaats gekocht. Van links naar rechts staan eerst mijn luchtjes. Daar vind je onder andere mijn favoriete luchtjes: The One en Lady Million. Daarnaast staat weer een mandje van de HEMA, deze is helaas niet meer te koop, met daarin mijn haarproducten als haarlak en mousse. Daarnaast staat een Blond Amsterdam toilettas, daar zitten wat beautyproducten in die ik niet dagelijks gebruik zoals zonnebrandcreme, dagcremes en handcremes. Weer daarnaast hetzelfde mandje met kledingrollers en bodylotions en dergelijke. De lijstjes zijn ook van Xenos, daarin zitten foto’s van een aantal steden. Deze heb ik op maat geknipt van een set kaarten die we al jaaaaren in huis hebben liggen. Deze zijn niet meer te koop maar dit kun je natuurlijk maken met wat voor soort kaarten je maar wilt!

En hier de tweede toilettas op het kastje naast mijn bureau. Ook deze is van Blond Amsterdam. Hier zit eigenlijk een soort 'voorraadje' aan producten in. Bijvoorbeeld shampoos, maskers en bodylotions. Hiernaast staat een fles Amandelolie die ik op mijn haar gebruik van Kruidvat. Ook heb ik een hele verzameling halflege handzeep gevonden. Ik weet niet wat die fles afwasmiddel op mijn kamer doet..


Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je er wat aan hebt gehad! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review: Kruidvat Originals nachtcrème & oogcrème

REVIEW: De Clinique Superdefense CC Cream

Laat jouw highlighter nog meer shinen